referenciak

Referenciák

Igazán színes ügyfélkörrel büszkélkedhetünk, hiszen partnereink a gazdaság legkülönbözőbb – szolgáltatási és termelő – szektoraiból kerülnek ki. A Velük való közös munka során sikereiket a magunkénak is érezzük. Íme néhányuk szakmai véleménye a munkánkról, a teljesség igénye nélkül.

 

 

„Gyors, precíz, segítőkész és türelmes csapat. Szakmájukban messzemenőkig felkészültek, alaposak. Mind adózási, mind számviteli kérdésekben proaktívan segítik az üzleti döntési folyamatokat, felhívják a figyelmet a fontos, vagy éppen kritikus pontokra, lehetőségekre. Örülök, hogy az Aurummal dolgozunk együtt; megnyugtató, hogy hosszú évek óta stabilan magas minőségű, professzionális szolgáltatást nyújtanak. ”

 

 

„Az Aurum csapata transzparensen és proaktívan dolgozik, mind Anett, mind Melinda elérhetők és segítőkészek. Kiemelném a precizitást, átláthatóak a kimutatások, valamint figyelnek az ügyfélre, egy szó, mint száz, könnyű együtt dolgozni velük.”

„Az Aurum lendületes és közvetlen csapata mindig a megoldás oldaláról közelíti meg a dolgokat és nem a nehézségek, komplikációk felől. Minden területnek megvan a szakértője, így bármilyen kérdésünkre gyorsan(!) választ kapunk. Profi szakemberek és kedves emberek. Az Aurumban megbecsülik a kollégákat és ennek pozitív hatásait az ügyfelek is tapasztalják!”

Egri Réka
tulajdonos

„Kiváló szakértelemmel rendelkező, segítőkész és ügyfélközpontú csapatuk megbízható háttértámogatást nyújt több cégünknek. Problémamegoldó és rugalmas hozzáállásuk hatékonyan segíti elő a sikeres együttműködést.”